Hozzávalók:
25 dkg liszt,
15dkg kristálycukor,
1 kis doboz tejföl ,
350 ml joghurt gyümölcsös ,
2 tojás,
1 csomag sütőpor,
10 dkg tortadara
1 cs vaníliás cukor
10dkg málna
*
Elkészítés:
A sütőt melegítsük elő.
A liszttel keverjük el a sütőport majd adjuk hozzá a tejfölt, a joghurtot a cukrot, a tojást vaníliás cukrot és jól keverjük össze.
A legvégén keverjük bele a tortadarát, hogy ne legyen ideje elázni.
Kivajazott formába téve jó krémes tésztát kapunk én a tetejére dobáltam a málnát.
Tegyük az előmelegített sütőbe és alacsony fokozaton, lassan süssük készre úgy, hogy ne nyitogassuk a sütő ajtaját.
Kb.
160 – 170 fokon, 35-40 perc alatt készül el.
A tetejét vaníliás porcukorral szórtam meg.
Gyorsan és könnyen elkészíthető finom sütemény!
Saját receptem