Joghurtos gyümölcsgerinc

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

60

Sütési / főzési idő (perc)

5

Nehézség

Könnyű

Joghurtos gyümölcsgerinc

Joghurtos gyümölcsgerinc

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

6 doboz joghurt,
1dl tej,
30 dkg málna,
3 ek. zselatin,
8 ek. cukor

*

Elkészítés:

A gyümölcsöt annyi vízben felforraljuk a Mesterszakács Nyeles főzőedényben, amennyi ellepi, cukorral ízlés szerint ízesítjük.
Átöntjük a gyümölcsöt a 2,3 literes Elegancia Tálba.
A TW Habverővel belekeverjük a zselatint. /A tej felét felforraljuk és simára keverjük benne a zselatint/.  A gyümölcsöt teljesen kihűtjük.
Amíg hűl a gyümölcsünk, a Konyhai Mindenttudóban simára keverjük a joghurtokat.
Amikor kihűlt hozzáadjuk a joghurtot és a maradék tejet, cukrot. Összekeverjük és a Szilikon Király formába öntjük.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen.
Másnap tálcára borítjuk.  Legszebben a Tupperware Sajtkéssel tudjuk szelni, mert nem tapad hozzá a joghurt torta.
Ajánlott Tupperware termékek:
Elegancia Mérőkancsó a tej kiméréséhez
1literes Mesterszakács Nyeles Főzőedény
Szilikon Király forma
Kristály kistál gyümölcs kimérésének
TW Digitális konyha mérleg
Színes saláták cukor kiméréshez
TW kanál
Konyhai Mindenttudó joghurt kikeveréséhez
TW Habverő

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Joghurtos gyümölcsgerinc