Hozzávalók:
6 doboz joghurt,
1dl tej,
30 dkg málna,
3 ek. zselatin,
8 ek. cukor
*
Elkészítés:
A gyümölcsöt annyi vízben felforraljuk a Mesterszakács Nyeles főzőedényben, amennyi ellepi, cukorral ízlés szerint ízesítjük.
Átöntjük a gyümölcsöt a 2,3 literes Elegancia Tálba.
A TW Habverővel belekeverjük a zselatint. /A tej felét felforraljuk és simára keverjük benne a zselatint/. A gyümölcsöt teljesen kihűtjük.
Amíg hűl a gyümölcsünk, a Konyhai Mindenttudóban simára keverjük a joghurtokat.
Amikor kihűlt hozzáadjuk a joghurtot és a maradék tejet, cukrot. Összekeverjük és a Szilikon Király formába öntjük.
Egy éjszakára hűtőbe tesszük, hogy jól megdermedjen.
Másnap tálcára borítjuk. Legszebben a Tupperware Sajtkéssel tudjuk szelni, mert nem tapad hozzá a joghurt torta.
Ajánlott Tupperware termékek:
Elegancia Mérőkancsó a tej kiméréséhez
1literes Mesterszakács Nyeles Főzőedény
Szilikon Király forma
Kristály kistál gyümölcs kimérésének
TW Digitális konyha mérleg
Színes saláták cukor kiméréshez
TW kanál
Konyhai Mindenttudó joghurt kikeveréséhez
TW Habverő