Hozzávalók:
2 tojás
8 kanál olaj
150 g cukor
200 g liszt
100 g joghurt
1 vaniliás cukor
1 sütőpor
2 közepes alma
2 kanál barnacukor
Töltelék
1 vaniliás puding fözös vagy 1 Aranka pudigpor nem főzős
200 ml Hulala tejszin
*
Elkészítés:
-az almákat megpucoljuk vékonyra szeleteljük
-a forma aljára 2 kanál barnacukrot szórunk és erre szeleteljük az almákat
-a tojásokat kikeverjük a cukorral + olaj + vanilia +Joghurt +liszt amibe belekevertük a sütöport
-Kavargatjuk amig szépen összeáll
-a tortaformában lévő alma szeletekre kanalozzuk,elsimitjuk
-170 fokra előmelegitett sütőben kb, 25-30 perc alatt készre sütjük ( tüprobáig sütjük)
-a formában hagyjuk kihülni majd átforditjuk
-egy lapos tálra
-a pudingot szokásos módon megfőzzük és a süti tetején elsimitjuk
a Hulala tejszint kemény habbá verjuk és kidiszitjük vele a tortánkat