Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

120

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

Joghurtban pácolt rántott csirkecomb

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 db csirkecomb
2 dl joghurt

őrölt fehér bors
őrölt chili
szárnyas fűszer
curry
2 gerezd fokhagyma
A panírozáshoz:
kukorica liszt
tojás
zsemlemorzsa és apróra tört kukorica pehely 1-1 arányú keveréke
A sütéshez:
étolaj

*

Elkészítés:

Előkészítés:A csirkecombok bőrét lehúzzuk,a combokat a forgóknál ketté vágjuk.A húst 2-3 helyen csontig bevágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy fokhagymanyomón átnyomjuk. A combokat sózzuk. A fűszereket elkeverjük a joghurttal. A combokat műanyag zacskóba tesszük,ráöntjük a fűszeres joghurtot. A zacskó száját bekötjük és jól összerázzuk ,hogy a pác mindenhol érje a combokat. A zacskót hűtőbe tesszük 1-2 órára de még jobb ha egy napra!
Elkészítés:A combokat kivesszük a zacskóból,lecsepegtetjük,papírtörlővel letörölgetjük majd kukoricalisztbe,felvert tojásba és a zsemlemorzsa,kukoricapehely keverékbe panírozzuk. Bő olajban közepes lángon megsütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!:))

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Joghurtban pácolt rántott csirkecomb