Hozzávalók:
1 db. kígyóuborka,
1 marék csemegeuborka,
fél lecsópaprika,
2 – 4 gerezd fokhagyma (ezt mindenki ízlésére bízom.) (én ma nem csókolom meg Párom)
1 vöröshagyma,
1 kávéskanál szárított kapor,
néhány levél borsmenta, és citromfű, (a borsmenta feltétlenül kell, de jó a szárított is)
3 kanál extra szűz olíva olaj,
1 kanál almaecet,
só, őrölt fehérbors.
*
Elkészítés:
A hozzávalókat összevágtam, egy műanyag tálban összeturmixoltam.
Ennyi !
Mivel, szinte mindent a hűtőből vettem ki, azonnal fogyasztható volt, de jobb ha kicsit visszarakjátok hűlni !
Ez is gazpacho, csak annak nem a paradicsomos változata.
Spanyolországban, ezt is sűrűn fogyasztják.
Aki érzékeny, az uborka – fokhagyma párosításra, óvatosan fogyassza !