Hozzávalók:
400 gr liszt
200 gr BIO Tönköly búzaliszt
400 ml író
120 ml víz
2 tk. só
1 mk cukor
1 cs instant élesztő
2-3 ek burgonya pehely vagy burgonya püré por
*
Elkészítés:
Kimérjük az írót és a vizet a Konyhaművész Mérőkancsóba. Beleöntjük a Duplafalú Ablakos Kelesztőbe. Beletesszük a sót, cukrot. Hozzámérjük a liszteket, beletesszük a burgonyapelyhet és az élesztőt. Robotgép dagasztó karjával jól összedolgozzuk a tésztát.
Duplájára kelesztjük.
Kelesztés után formázzuk a Gyúrólapon, vagy egyből beletesszük az UltraPro Sütőedényünkbe és 200 fokon szép pirosra sütjük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
Konyhaművész Mérőkancsók
Duplafalú Ablakos Kelesztő
Mesterfogás Szilikon Keverő
Gyúrólap
2 l-es UltraPlusz/Pro Kerek Sütőedény


