Hozzávalók:
A 8 tojás sárgáját, 30 dkg porcukorral és 15 dkg lágy margarinnal habosra keverjük.
Apránként hozzáadunk 9 evőkanál lisztet, 5 csomag vaníliás cukrot és 1 liter tejet.
Végül belekeverjük a tojások felvert habját.
Kivajazott és zsemlemorzsával megszórt tepsibe öntjük.
Hideg sütőbe tesszük. 15-20 percig a legmagasabb fokozaton hagyjuk, majd takarékra vesszük, és 1 és negyed óra alatt készre sütjük (a sütőt sülés közben nem szabad kinyitni).
Nagyon klassz, mert alul marad a tészta rész, azután a krémes és felül a habos rész.
*
Elkészítés:
A 8 tojás sárgáját, 30 dkg porcukorral és 15 dkg lágy margarinnal habosra keverjük.
Apránként hozzáadunk 9 evőkanál lisztet, 5 csomag vaníliás cukrot és 1 liter tejet.
Végül belekeverjük a tojások felvert habját.
Kivajazott és zsemlemorzsával megszórt tepsibe öntjük.
Hideg sütőbe tesszük. 15-20 percig a legmagasabb fokozaton hagyjuk, majd takarékra vesszük, és 1 és negyed óra alatt készre sütjük (a sütőt sülés közben nem szabad kinyitni).
Nagyon klassz, mert alul marad a tészta rész, azután a krémes és felül a habos rész.