Hozzávalók:
tészta
6 db tojás
6 evőkanál cukor
6 púpos evőkanál liszt
töltelék
1 KISÜVEG LEKVÁR
díszítés
2 tojásfehérje
40 dkg porcukor
ételfesték
2 evőkanál citromlé
*
Elkészítés:
A TOJÁSFEHÉRJÉT CUKOR KÉTHARMADÁVAL KEMÉNY HABBÁ VERJÜK.. A TOJÁSSÁRGÁT A MARADÉK CUKORRAL KIKEVERJÜK MAJD HOZZÁADJUK A LISZTET ÉS ÓVATOSAN BELE FORGATJUK A TOJÁSHABOT
ZSÍROZOTT LISZTEZETT TEPSIBE MEGSÜTJÜK
50 FOKON 35 PERC ALATT
A DÍSZÍTÉSHEZ A TOJÁSFEHÉRJÉT FELVERJÜK MAJD HOZZÁ ADVA A PORCUKROT A CITROMLEVET NAGYON KEMÉNY HABBÁ VERJÜK
a piskótát tojás alakúra formázzuk háromba szeljük és megkenjük lekvárral majd a cukor habbal bevonjuk …tetejét színezet habbal készítjük el