Hozzávalók:
½ kg csirkemell
30 dkg szeletelt sonka
20 dkg füstölt sajt
20 dkg trappista sajt
30 dkg bacon
2 tojás
5-6 ek liszt
só
bors
szerecsendió
*
Elkészítés:
A csirkemellet vékonyra kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a reszelt szerecsendióval, majd lisztbe és a tojásba forgatjuk.
A kétféle sajtot lereszeljük, és összekeverjük.
A szalonnával körkörösen kirakunk egy tűzálló tálat, úgy, hogy a szalonnacsíkok túllógjanak az edény szélén.
A szalonnára egy adag reszelt sajtot rétegezünk, erre kerül a csirkemell, majd a sonkaszeletek, aztán ismét jöhet a sajt. A hozzávalókat addig rétegezzük, míg el nem fogynak.
Előmelegített sütőben, 1 óra alatt készre sütjük