Hozzávalók:
4 szelet borju hús
1 fej hagyma
4 szelet császárszalonna
4 db savanyu uborka
mustár
paradicsompaszta
A szószhoz:
2 sárgarépa
1 paprika
1 paradicsom
1 fej hagyma
1 kis zeller gyökér
*
Elkészítés:
A hozzávalókat tetszés szerint felvágom,ahússzeleteket kiklopfolom , megkenem mustárral és paradicsompasztával,ezután rárakom a hozzávalókat feltekerem és összekötöm, egy kiolajazott edénybe teszem és kicsit megdinsztelem ezután hozzáadom az apróra vágott zöldségeket feltöltöm vízzel és jó puhára főzöm.Miután megfőtt kiszedem a tekercseket és a zőldséget simára paszírozom, sóval borssal ízesítem.Visszateszem a tekercseket a szószban krumplipürével,rizzsel vagy kifőtt tésztával tálalom.
Jó étvágyat!!!!