Hozzávalók:
Hozzávalók: 50 dkg
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A vöröshagymát apróra vágjuk, és üvegesre pároljuk, majd a húst hozzáadjuk és fehéredésig kavarjuk, rá teszünk fűszerpaprikát, húsvarázst, sót, ( sóval óvatosan mert a húsvarázs is sós)
Kevés vizet öntünk rá és készre főzzük. Közben a kifliket ketté vágjuk és a belsejét kiszedjük, amit kiszedtünk a kifliből a kész húshoz tesszük jól elkavarjuk benne és kihűtjük. A kifliket megtöltjük a hússal egy tepsit sütőpapírral bélelt tepsibe egymás mellé rakjuk, pici olajjal megkeni minden kiflit és sajttal megszórni a tetejét. Előmelegítet sütőben 15 – 20 alatt rápirítjuk a sajtot.
Ha túróval is készítünk, akkor 50 dkg túró, 2 vaníliás cukor 2 db tojás, ízlés szerint porcukor, jól összekeverjük, ezzel töltjük meg a kiflit, előzőhöz hasonlóan rakjuk tepsibe, és ugyan úgy sütjük. Porcukorra szójuk meg a tetejét.

