hússal töltött ananász

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Gita

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

180

Nehézség

Könnyű

hússal töltött ananász

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 db ananász
40 dkg sertéstarja
3 evőkanál barbecue szósz
20 dkg bacon

*

Elkészítés:

A sertéstarját kisebb kockákra vágjuk, és a barbecue szószban megforgatjuk.
Az ananász két végét levágjuk, félretesszük, a közepét éles késsel kivágjuk úgy, hogy kb.
2 cm ananászhús maradjon körben, majd meghámozzuk.
A kivágásba beletömködjük a húsokat, majd baconnal betakarjuk.
A levágott ananászvégeket visszahelyezzük, hústűvel, vagy hurkapálcikával rögzítjük.
160 fokos sütőben négy órán keresztül, befedve sütjük.
Az utolsó negyed órában leszedjük a fóliát, és maximumon, légkeveréssel aranybarnára pirítjuk.

hússal töltött ananász

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

hússal töltött ananász

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!