Hozzávalók:
*
Elkészítés:
Vizet forralunk a tésztafőzéshez.
A hagymát, a fokhagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
A spenótot kiolvasztjuk.
Felforrósítjuk az olajat, a hagymát megfuttatjuk rajta.
Rátesszük a húst, és megpirítjuk.
Sózzuk, borsozzuk, belekeverjük a fokhagymát, és 25 percen át pároljuk.
Belekeverjük a lecsöpögtetett spenótot.
Pár percig együtt főzzük, majd levesszük a tűzről, és félretesszük hűlni.
Közben a tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és leöblítjük.
A tojásokat kikeverjük 3 dl tejföllel, a vajjal, majd összekeverjük a tésztával, és a spenótos hússal.
Ha szükséges, még fűszerezzük.
A sütőt 200 fokra (gázsütő 3.
fokozat) előmelegítjük.
A tésztás masszát hőálló tálba tesszük, a tetejére öntjük a maradék tejfölt, megszórjuk a reszelt sajttal, és a sütőben addig pirítjuk, amíg szépen megpirul.
Felszeleteljük és tálaljuk.