Hozzávalók:
Hozzávalók: 1 közepes
A húshoz: 1 fej
*
Elkészítés:
Elkészítése:
A karfiolt megtisztítjuk majd forrásba lévő sós vízbe puhára főzzük, leszűrjük. ( egybe a rózsákat nem kell szétszedni ) A burgonyát meg tisztítjuk, szeleteljük, felhasználásig hideg vízbe tesszük.
Amíg a karfiol hűl, a húst elkészítjük a hozzávalókkal, jól összedolgozzuk. A sütőt előmelegítjük 180 C- fokra. A sütőtálba ültetjük a karfiolt, és mindenhol körbetapasztjuk a húsmasszával, majd beborítjuk a . Körberakjuk a krumplival ízlés szerint sózzuk. Az egészet letakarjuk alufóliával, 40 percig pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük. A sütőtálat 1 dl olajjal kikenjük mielőtt a karfiolt beleültetjük.