Húsos káposzta.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marika

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

1

Nehézség

Haladó

Húsos káposzta.

Recept leírás:

Hozzávalók:

30 dkg savanya káposzta,50 dkg lapocka sertés,három marék rizs,1 fej közepes vöröshagyma,pici étolaj,egy normál fakanál piros tört paprika,egy mokka kanál vegeta,1 mokka kanál só,és tejfel.

*

Elkészítés:

A vöröshagymát apróra vágjuk,és az olajban dinszteljük,és az kis kockákra vágott lapockát bele tesszük,és a piros paprikát,sót,vegetát,és a savanya káposztát,,amit előte egy szűrőn át mosunk,és rá tesszük a káposztát,és egy óra mulva intenzív főzés közben a húst ellenőrizzük,hogy milyen puha,ha már nagyon pici híjja van a puhulásnak,a három marék rizst me mosva bele tesszük az ételbe,és a folyadék el lepje,ezt figyeljük,hogy az étel leve takarja az ételt,és mikor együtt puhára főtt,aki szereti tejföllel fogyaszthatja.

Húsos káposzta.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Húsos káposzta.