Hozzávalók:
hozzávalók 4 főre:
- 1 nagyobb fej vöröshagyma
 - 1 kg darált hús
 - 1cs réteslap 10.12 lap
 - 6 tojás
 - 3 dl tejföl
 - 1 dl tej
 - 1 dl ásványvíz
 - 3 ek olaj
 - só
 - bors
 - ételízesítő
 
*
Elkészítés:
- A felkockázott hagymán megdinszteljük a darált húst, borsozzuk, sózzuk.
 - Egy tepsiben a réteslappal kezdve rétegesen lerakjuk a hagymás húst, réteslap legyen felül.
 - Kockákra vágjuk egészen az aljáig, hogy majd átjárja a szósz.
 - Összekeverjük a tojásokat a tejföllel, hozzáadjuk a tejet, az ásványvizet, olajat, sót, ételízesitőt.
 - A tejfölös szószt ráöntjük a burekra.
 - Erős tűzön 30-35 percig sütjük.
 
40×40 cm-es tepsiben 30-35 perc sütés ,szép pirosra
				
															
															

