Hozzávalók:
Hozzávalok: 1 fej
*
Elkészítés:
Elkésztés: A vöröshagymát apró kockákra vágom, zsiradékon üvegesre sütöm. Beleteszem az őrőlt paprikát és a húst, teszek rá vizet hogy ellepje,és megfőzőm pőrkőltnek. Közben a káposztát leszelem, sózom,picit várok vele és fórrásban lévő vízzel leöntöm. Addig a babot egy fazékba felteszem főzni,.Leszűröm a káposztát ,és a babhoz adom. Elkészítem a rántást kevés zsiradékon nem sok liszttel szép rózsaszinre sütöm. Teszek hozzá vizet, és csomó mentesre keverem, hozzáöntöm a leveshez. Jól elkeverem,öntök hozzá fél liter paradicsom lét. Ha a hús megfőtt hozzáöntöm. Összeforralom,és lehet tálalni,jó friss házi kenyérrel.


