Húsos babos káposzta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Anna

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

30

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

Húsos babos káposzta

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalok: 1 fej

*

Elkészítés:

Elkésztés:  A vöröshagymát apró kockákra vágom, zsiradékon üvegesre sütöm. Beleteszem az őrőlt paprikát és a húst, teszek rá vizet hogy ellepje,és megfőzőm pőrkőltnek. Közben a káposztát leszelem, sózom,picit várok vele és fórrásban lévő vízzel leöntöm. Addig a babot egy fazékba felteszem főzni,.Leszűröm a káposztát ,és a babhoz adom. Elkészítem a rántást kevés zsiradékon nem sok liszttel szép rózsaszinre sütöm. Teszek hozzá vizet, és csomó mentesre keverem, hozzáöntöm a leveshez. Jól elkeverem,öntök hozzá fél liter paradicsom lét. Ha a hús megfőtt hozzáöntöm. Összeforralom,és lehet tálalni,jó friss házi kenyérrel.

Húsos babos káposzta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Húsos babos káposzta