Húsleves pulykacombból

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Andi80

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

5

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

180

Nehézség

Könnyű

Húsleves pulykacombból

Húsleves pulykacombból

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

*

Elkészítés:

A húst alaposan megtisztítjuk, egy hegyes késsel megszurkáljuk, hogy könnyebben megpuhuljon.
Egy fazékba odatesszük főni.
A zöldségeket megtisztítjuk, a karalábét felkarikázzuk, a paprikát kicsumázzuk és megtöltjük a petrezselyemlevéllel, a répát és a zöldséget félbevágjuk, ha nagyon vastag, a krumplit nagyobb darabokra szeljük.
A levesről folyamatosan leszedjük a habját, ha már nem jön több fel a vízből, akkor beletesszük a zöldségeket, (a krumpli kivételével ) és beleszórjuk a sót, borsot, a leveskockát.
Ha már majdnem megpuhult a hús, beletesszük a krumplikat és kb.
25 perc múlva elzárhatjuk.
Kifőtt tésztával, melegen tálaljuk.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Húsleves pulykacombból