Hozzávalók:
Húsos kacsa csont
vegyes leveszöldség (sárgarépa, petrezselyem gyökér, zeller, paprika, paradicsom, karalábé, fokhagyma, vöröshagyma, burgonya)
babérlevél
egész bors
Himalaya só
ételízesítő
csipetnyi kurkuma
A fűszerek Toldi Fűszer termékek.
*
Elkészítés:
A húsos csontot megmossuk és a Mesterszakács Füles edénybe tesszük.
A zöldségeket a Tupperware Zöldséghámozóval meghámozzuk. Megmossuk, és a húshoz tesszük az edénybe.
Sózzuk, ízesítjük, beletesszük a babérlevelet is és felengedjük hideg vízzel.
Rátesszük az edényre a fedőt és takaréklángon, lassan főzzük.
Mikor a zöldségek megpuhultak, leszűrjük a levest és tetszés szerint főzünk bele levestésztát.
A zöldségeket és a húsos csontot külön Tupperware Kristály tálban tálalom. A levest pedig a Tupperware Elegancia Tálba merem át és úgy teszem az asztalra.
Ajánlott Tupperware termékek:
Mesterszakács Füles Főzőedény 3,8 literes
Tupperware Zöldséghámozó
Mesterszakács Előkészítő Kés
Elegancia Tál 2,3 literes
Mesterfogás Merőkanál
Tupperware Lapos Kristály tál


