Húsleves kacsa csontból

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

10

Sütési / főzési idő (perc)

45

Nehézség

Könnyű

Húsleves kacsa csontból

Recept leírás:

Hozzávalók:

Húsos kacsa csont
vegyes leveszöldség (sárgarépa, petrezselyem gyökér, zeller, paprika, paradicsom, karalábé, fokhagyma, vöröshagyma, burgonya)
babérlevél
egész bors
Himalaya só
ételízesítő
csipetnyi kurkuma
A fűszerek Toldi Fűszer termékek.

*

Elkészítés:

A húsos csontot megmossuk és a Mesterszakács Füles edénybe tesszük.
A zöldségeket a Tupperware Zöldséghámozóval meghámozzuk. Megmossuk, és a húshoz tesszük az edénybe.
Sózzuk, ízesítjük, beletesszük a babérlevelet is és felengedjük hideg vízzel.
Rátesszük az edényre a fedőt és takaréklángon, lassan főzzük.
Mikor a zöldségek megpuhultak, leszűrjük a levest és tetszés szerint főzünk bele levestésztát.
A zöldségeket és a húsos csontot külön Tupperware Kristály tálban tálalom. A levest pedig a Tupperware Elegancia Tálba merem át és úgy teszem az asztalra.
Ajánlott Tupperware termékek:
Mesterszakács Füles Főzőedény 3,8 literes
Tupperware Zöldséghámozó
Mesterszakács Előkészítő Kés
Elegancia Tál 2,3 literes
Mesterfogás Merőkanál
Tupperware Lapos Kristály tál

Húsleves kacsa csontból

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Húsleves kacsa csontból