Húsleves csirkelábbal

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

90

Nehézség

Húsleves csirkelábbal

Recept leírás:

Hozzávalók:

1 kg  csirkeaprólék( láb, far-hát, nyak, máj, zúza)
2 sárgarépa
2 petrezselyemgyökér
1 kis zeller
1 kis karalábé
1 krumpli
1 hagyma
zeller és petrezselyemzöld
szemes bors
szerecsendió
gyömbér

fokhagyma
kevés ételízesítő

*

Elkészítés:

Az aprólékot jól kiáztatom, hogy ne legyen véres, hideg vízbe felteszem főni, nagy lángra. Amikor felforrt, a  habot leszedem, belerakom a darabolt zöldségeket, majd a fűszereket és lassú tűzön, gyöngyözve főzöm. Amikor puha  a hús, kész van. Miután leszállt a leves leszűröm és a főtt hússal,  zöldségekkel tálalom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Húsleves csirkelábbal

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!