Hozzávalók:
1 csirke far -hát,  csirke nyak  csirke szárny ,lába
2 kissebb zöldség  1 nagyobb s répa,
pici fej vöröshagyma, 1-2 szelet karalábé,
néhány szem egész bors , só , pici delikát
20 dkg házi készítésű csiga tészta
*
Elkészítés:
2A meg tisztított  (saját nevelésű ) csirke darabokat  fel teszem főni kb 1,5l vízbe  Hozzá adom a meg tisztított zöldségeket .  sót ,pici delikátot.. lassú tűzön kb 60 percig főzöm
Ha fel forrt többször le szedem a habját , hogy ne legyen zavaros a leve.
Közben sós vízben ki főzöm a házi készítésű csiga tésztát
Leszűröm a levest , A husit és a zöldséget külön tányéron adom hozzá  , ki mit szeret belőle .
 
				 
															 
															

