Husgomboc majonezzel

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marti

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Husgomboc majonezzel

Husgomboc majonezzel

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

50 dkg daralt marhahus, 4 hagyma, 3 tojas amibol 2 a majonezhez, 1/4 l olaj, baberlevel,bors,so, torott bors,mustar, fel pohar ecet, fel citrom leve

*

Elkészítés:

Odateszek foni 1 liter vizet, par baberlevellel, borssal, soval, az ecetet hozzadaom.
Amikor zubog, a felszelelt hagymat bele teszem, tartom 5 percig a fovo vizben, miutan leszurom, lecsurgatom a vizet belole.
Kozben elkeszitem a majonezt, egy fott es egy nyers tojas sargajabol, egy evokanal mustart adok hozza, es egy fel citrom levet.
Az olajat lassan adagolom hozza.
Elkeszitem a husgombocokat ekeppen : a hushoz hozzaadom a tojast, sozom, borsozom, kicsi husgombocokat formalok beloluk vizes kezzel.
Fovo vizben belehelyezem oket, 20 percig tartom, utanna leszurom.
Ha kihult, osszekeverem a majonezt a lecsopogtetett hagymaval es a husgombocokkal.
Eloetelnek beillik.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Husgomboc majonezzel