hortobábyi húsos palacsinta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Anna

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

40

Nehézség

Könnyű

hortobábyi húsos palacsinta

hortobábyi húsos palacsinta

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Hozzávalók: Palacsinta.6 db.
Töltelék: fél kg. darálthús / én pulykát hsználtam/1 db, vöröshagyma, zsiradék a sütéshaz, 1 kávéskanál őrölt parrika, 3 evőkanál tejföl, 1 csapott evőkanál lisz.

*

Elkészítés:

Elkészítés: A vöröshagymát zsiradékon megpároljuk, beletesszük az őrölt paprikát, majd vízzel felengedjü. Egy kicsit sütöm, majd beleteszem a darált húst. Zsírjára lesütöm, majd egy pohár vizet ismét öntök hozzá. Ha a hús kész, leszűröm,Majd egy pohár vízbe teszem a lisztet, és a tejfölt. Jó elkeverem, és a hús levét besűrítem vele. A palacsintákat megtöltöm a hússal, és jénai tálba teszem. A sűrű szósszal meglocsolom, és meleg sütőbe teszem. 10 perc sütés után/ légkeverés/ kiveszem a sütőből, és lehet tűlalni. A tányéron a maradék szósszal meglocsolom.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

hortobábyi húsos palacsinta