Horobágyos húsos palacsinta

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

viki

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

5

Sütési / főzési idő (perc)

10

Nehézség

Haladó

Horobágyos húsos palacsinta

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hortobágyos húsos palacsinta: Kész pörkölt Kész palacsinta 3 evőkanal Liszt 3 dl Tej Fel kis pohár Tejföl

*

Elkészítés:

A palacsintat megcsinalom es töltetlenül hagyom míg el nem készítem a tölteléket.A pörköltböl a húst kiszedte és Szalai szedem. A levét felraktam melegíteni vagyis felforraljam. Addig míg melegszik egy kisebb tálba rakok lisztet és a tejfölt és géppel úgy összedolgozzuk hogy csomomentesre és tejjel felhigítom. És amikor felfort a pörkölt lé akor be rántom a lét és addig foralom míg be nem sürüsödik. Ha kész a húst megmelegítettem ha hideg rárakni a palacsinta tésztára a közepére egy kanál lét rakok rá és úgy össsze hajtom a palacsintát és a tányér rá rakom és leönteni meg a tetejét lével.és a tetejére meg egy kis tejfölt lehet rakni. Nagyon finom.

Horobágyos húsos palacsinta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Horobágyos húsos palacsinta

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!