Hozzávalók:
Hólabdapudingos mézes krémes
Tészta:
Krém:
Máz:
*
Elkészítés:
A lisztet egy tálba szitáljuk, a közepébe belerakjuk a többi hozzávalót, a szódabikarbónát felfuttatjuk a citromlével, és a masszát jól összegyúrjuk.
A tésztát kétfelé osztjuk, az egyik felébe beledolgozunk 2 evőkanál kakaót, amit 2 evőkanál tejjel elkavartunk.
2-2 lapot nyújtunk a fehér és a kakaós tésztából (25 × 35 cm), majd megsütjük.
A krémhez a tejben felfőzzük a pudingot.
Egy másik tálban habosra keverjük a margarint a porcukorral.
A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a cukros margarint, jól kihabosítjuk, majd 1/3 részébe ízlés szerint kakaóport keverünk, így kétféle krémet kapunk.
Összeállítjuk a süteményt: barna lap sárga krém sárga lap barna krém sárga lap sárga krém barna lap citrommáz A mázhoz kikeverjük a tojásfehérjét a porcukorral és citromlével, ezután rásimítjuk a süteményre.
Hűtőbe tesszük, másnap szeleteljük.
(Én nem szeretem a nyers dolgokat, ezért gőz fölött főztem fel, és úgy kentem a tetejére!
És most nem kaptam sehol Haas hólabda pudingport, ezért helyette, Haas Tiramisu ízűvel készítettem, és azzal is nagyon finom lett!)