Hozzávalók:
8 tojás
4O dkg cukor
8 kanál forró viz
2 evőkanál kakaó
25 dkg simaliszt
1 sütőpor
kröm:
O,5 l tej
5 evőkanál daraliszt
25 dkg vaj vagy margarin
25 dkg cukor
1 cs. vaniliás cukor
*
Elkészítés:
A 8 sárgáját, cukrot és a forró vizet habosra keverjük. Hozzáadjuk a többi adalékot: kakaót, lisztet, sütőport és a 8 fehérje kemény habját. 2 részben sütjük.
A krémhez a tejből és a lisztből sürü pépet főzünk, majd ha kihült hozzákeverjük a vajat, cukrot, vaniliás cukrot és habosra keverjük.
A kihült tésztát kiszaggatjuk, megkenjük a krémmel, összeragasztunk kettőt és a krémmel kivülről is megkenjük. Kókuszlisztben megforgatjuk, tetejére csokimázat kenünk.


