Hólabda.

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Olgis

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

100

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Hólabda.

Hólabda.

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

Piskótához
6 db tojás
6 ek liszt
6 ek cukor
1 kk sütöpor
Krém.
15 dkvaj
4 ek porcukor
1 cs gesztenye massza.
1 cs puding
5 dl tej.
5 dkg kókusz reszelék, az oldala beforgatásához
Máz: 10 dkg csokoládé fél dl olaj.
1 lap transzfer fólia

*

Elkészítés:

A hozzávalókből piskótát sütök.
Kerek pogácsákat szaggatok belőle.
Kettőt összeragyasztok a krémmel.
Krém:A kihűlt pudingos masszát, összekeverem a gesztenyével és a porcukorral felhabosított vajjal.
Az oldalát is megkenem krémmel, és kókusz reszelékbe forgatom az oldalát.
Tetejére csokimáz, és mintás, ehető transzfer fólia kerül.
Máz: Vízgőz fölött megolvasztom a csokoládét az olajjal.
Még melegen rákerül a hólabdára, rá a transzfer fólia, amit ha kihült, eltávolítok, a minta a csokimázon marad.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Hólabda.