Hozzávalók:
A piskótához:
4 tojás
4 ek liszt
4 ek cukor
Késhegyni szódabikarbóna
A krémhez:
4 dl tej
1 cs vaniliás pudingpor
10 dkg margarin
A forgatáshoz:
15 dkg kókuszreszelék
*
Elkészítés:
4 tojásból a szokásos módon piskótát készítünk, amit egy 35×35ös tepsiben sütünk meg.
A krémhez a pudingot megfőzzük, kihűtjük, majd hozzá dolgozzuk a vajat is.
A megsült piskótát kiszaggatjuk pogácsaszaggatóval, majd elkezdjük összeállítani.
Fogunk egy korongot, megkenjük az egyik oldalát, összeragasztjuk egy másikkal, majd lekenjük teljesen és a kókuszreszelékbe forgatjuk.
Hűtőben tároljuk fogyasztásig.
Jó étvágyat!
Tipp: Ha nincs kéznél pogácsaszaggató, akkor feles pohárral is szaggatható.