Hozzávalók:
1 csomag kerek alakú babapiskóta
4 doboz Rajo kék tejfol
4 csomag vaníliás cukor
oszibarack befott (konzerv) vagy banán (ez utóbbival finomabb)
*
Elkészítés:
Vegyunk elo egy kapcsos tortaformát és 1 kisebb tálat. A kapcsos tortaforma aljára kerek babapiskótákat helyezunk. A tálban elkeverjuk az egyik doboz kék tejfolt az egyik csomag vaníliás cukorral (kozben kóstoljuk meg, hogy elég lesz-e 1 ek cukor bele), elsimítjuk a babapiskóták tetején. A krémre babapiskótákat rakunk, majd kikeverjuk az egyik doboz kék tejfolt az egyik csomag vaníliás cukorral. Rétegezést addig folytatjuk, amíg elfogynak a kék tejfolos dobozok. A kozépso réteg a gyumolcs legyen: a banánt karikákra vágjuk (ha oszibarackot választottunk hozzá, akkor azt is felszeleteljuk). Tetejét kakaóporral, csokireszelékkel, tortadarával, vagy a gyumolccsel díszíthetjuk. Kb. 4 órát dermesztjuk a hutoben, de ha elozo nap készítettuk el, akkor sem torténik semmi baj, csak az ízek jobban osszeérnek.