Hozzávalók:
Sonkatekercs: 8 szelet
Sajttekercs: 10 dkg
Kaszinótojás:
Hozzávalók: 10 db
*
Elkészítés:
Elkészítése:
Sokatekercs:
A túrót villával összetörjük, sózzuk, és hozzáadjuk az őrölt köményt. Ezután keverjük hozzá az apróra vágott hagymát, és kanalanként a tejfölt, hogy sűrű, krémes állagú krémet kapjunk.
A vékonyra szeletelt sonkára kanalazzuk rá a túrós tölteléket, majd tekerjük fel. A két végét zárjuk le reszelt sajttal, majd 1-2 órára tegyük be a hűtőbe, hogy az ízek alaposan összeérjenek.
Tetszés szerint zöldségekkel díszítjük.
Sajtekercs elkészítése:
A hozzávalókat jól összedolgozzuk, és megtöltjük a sajt szeleteket.Tetszés szerint díszítjük.
Kaszinótojás elkészítése
A tojásokat sós vízben keményre főzzük,meghámozzuk,megvárjuk mig meghűl.Kettévágjuk, kivesszük a sárgáját. Pépesre törjük sóval,borssal, mustárral, kevés tormával, összedolgozzuk. Majd ezzel a tojákrémmel megtöltjük a fél tojásokat és tetszés szerint díszítjük.