Hozzávalók:
Hozzávalók: Sonkatekercs: 20 dkg. gépsonka,, fél tubus majonézes torma,1 tubusos natur sajtkrém.1 db közepes krumpli, megfőzve, pépesítve.
Kaszinótojás: :10 db. főtt tojás, 2 evőkanál majinéz,1 evőkanál mustár,pici cukor, csipet só, 1 kiskanál fehérbors, 1.5 dl tejföl.1 kisdoboz marhamájkrém.
Franciasaláta: 20 dkg
4 DL. TEJFÖL,1 DL. MAJONÉZ,,1 TEÁSKANÁL MUSTÁR, 1 KISKANÁL CUKOR, CSIPET SÓ,ÉS FEHÉR BORS.
*
Elkészítés:
Elkészítés:Sonkatekercs: A hozzávalókat jól elkeverjük, és megtöltjük veklük a sonkát.
Kszinótojás:A tojásokat megfőzzük, kihűtjük, és a héját lefejtjük. Kttévágjuk, kivesszük a sárgájukat egy tálba összekeverjük a hozzávalókat,és a tojásokat megtőltjük a kapott krémmel.tetejét díszíthetjük zőldség zőlddel, és kechuppal.
Fanciasaláta:a zőldségeket megfőzzük, és ha kihült megcsináljuk a tartármártást.4 dl. tejföl,1 dl. majonéz, 1 teáskanál mustár,1 kiskanál cukor, csipet só,és fehérbors. De természetesen ki hogy szereti. ha kihültek a zöldségek, beleforgarjuk a masszába.
Egy jó nagy tálcára teszünk saláta levelet, ráhalmozzuk a Fraciasalátát. Körberakjuk a sonkatkerccsel,és a kaszinótojásokkal. Díszíthetjük paradicsommal,és uborkával.
.
				
															

