Hozzávalók:
10 db paprikába való massza:
1 egész teavaj, 2 kinyomhatós ( ömlesztett sajt ), 15 dkg csibesonka, 1 nagy fej lilahagyma, 1 nagy fej vöröshagyma, 2 maréknyi ( kb.250 dkg ) morzsolt csemege kukorica, 3 főtt tojás, 1 csipet ízvarázs, őrölt bors
A fűszerek Toldi Fűszer termékek
*
Elkészítés:
Paprikaszezonra ajánlott!:)
A paprikákat kicsutkázzuk és a megtöltjük ezzel itt:
Összekeverjük a vajat és a sajtot, belekockázzuk a sonkát, az apróra vágott hagymákat, a kukoricát, kis kockákra vágott főtt tojásokat és picit borsozzuk, sózzuk vagy ízvarázzsal ízesítjük. Jól tömjük meg a paprikákat, hogy miután pár órára a hűtőbe raktuk őket, szeletelhetőek legyenek! Kenyérre, kiflire rakva kitűnő hűsítő ( nyári ) kaja!:) Jó étvágyat!