HIDEG PISKÓTÁS ALMATORTA

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

8

Előkészítési idő (perc)

35

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

HIDEG PISKÓTÁS ALMATORTA

HIDEG PISKÓTÁS ALMATORTA

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

2 zacskó babapiskóta, kb.3/4 kg szaftos alma, 2 csomag vanília cukor, 1 kk fahéjas cukor, kristály cukor ízlés szerint, 2 doboz tejföl, 2 kk kakaópor, 1/2 tábla főzőcsoki, pingáláshoz DR. Oetker toll és marcipán dekor szívek

*

Elkészítés:

Tepsi vagy üvegtál alját kibéleltem ezüst papírral, kiraktam szorosan babapiskótával, majd raktam fölé a lereszelt almából, amelyet összekevertem cukorral és pici fahéjjal. Fölé újabb piskótaréteg került és az egyik tejföl, amit előzőleg összekevertem vaníliacukorral. Újabb piskótaréteg jön és a cukros-fahéjas reszelt alma másik fele, majd megint piskóta és a tejföl+vaníliacukor+ kakaópor keveréke, végül piskótával zárjuk a sort, amelyet olvasztott csokival locsoltam le és Dr. Oetker tollal írtam rá.Hamar meg van, 1 éjjelt kell csupán állnia a hűtőben, hogy a piskóta megpuhuljon, aztán szeletelhető!

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

HIDEG PISKÓTÁS ALMATORTA