Hideg eperleves

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Marcsi64

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

0

Nehézség

Könnyű

Hideg eperleves

Recept leírás:

Hozzávalók:

eper, tetszés szerinti mennyiség
1 cs Váncza főzés nélküli puncs puding
1 l tej
1/2 mk őrölt fahéj
2-3 csipetnyi őrölt szerecsendió

*

Elkészítés:

A pudingport egy Kristály Tálba tesszük, kevés tejjel, a kézi habverővel jól kikeverjük, majd hozzáadjuk a maradék tejet is. Szerecsendióval, őrölt fahéjjal ízesítjük.
Kb. 5-8 dkg epret pürésítünk és a pudingos tejhez keverjük.
Az epret felszeleteljük és a levesbe tesszük.
A tálat lezárjuk a tetejével és hűtőbe tesszük.
Tálaláskor tejszínhabbal kínáljuk, de az nélkül is tökéletes, finom a leves.

Hideg eperleves

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Hideg eperleves