Hentes borda

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kautz József

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Könnyű

Hentes borda

Hentes borda

Hozzávalók:

⚠️ Nincs alapanyag megadva vagy nem recept oldalon vagyunk.

Elkészítés lépései:

⚠️ Nincsenek megadott elkészítési lépések.

Hozzávalók:

4 szelet karaj csont nélkül
10 dkg füstölt szalonna
20 dkg sonka
20 dkg csemegeuborka
1 evőkanál paradicsom püré
2 fej vöröshagyma

őrölt fekete bors
grill fűszer

*

Elkészítés:

Előkészítés:A karajszeleteket kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk.A hagymát apróra a szalonnát,sonkát,csemegeuborkát vékony csíkokra vágjuk.
Elkészítés:A szalonnát kipirítjuk,kiszedjük a pörcöt és a visszamaradó zsíron átsütjük a hússzeleteket.A szeleteket félre tesszük.A zsiradékba visszatesszük a pörcöt,hozzáadjuk a hagymát és megdinszteljük.Rátesszük a sonkacsíkokat sózzuk,borsozzuk és 5-6 percig pirítjuk.Beletesszük a csemegeuborkát és a paradicsom pürét.Átpirítjuk és levesszük a lángról.
A húst a sonkás,uborkás raguval tálaljuk.Köretnek rizst,sült burgonyát készíthetünk hozzá.

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Hentes borda