Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta: 22 dkg
1db ostyalap.
Krém: 6 evőkanál
10 dkg csoki bevonó,1,evőkanál olaj.
*
Elkészítés:
Tészta: 22 dkg liszt, 8 dkg margarin, 1 tojás, 1 sütőpor,12 dkg porcukor, 1 evőkanál tejföl, 2 evőkanál kakaó. Ezeket összegyúrjuk és kisujjnyi rudakat sodrunk (ostyalap hosszúság)belőle. Megsütjük 160 fokon kb. 10 perc ( inkább csak szárítani)
Ostya lapot 3 egyforma részre vágjuk.
Krém:6 evőkanál liszt, 2 tojássárgája 1 vanília cukor, 6 dl tej. Ezt megfőzzük . 25 dkg margarint 25 dkg porcukorral kikeverünk, majd a kihűlt főtt krémet hozzáadjuk.
Egy darab ostyalapra krém a rudakból 4 db. krém , rudakból 2 db. krém , rudakból 1db. krém. Mind a két oldalára ostyalapot rakok. (háztető alak)
Csoki mázzal bevonjuk. (Kati csoki pici olajjal víz gőzön felolvasztva)

