Házi kolbász Katától

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Kata

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

90

Sütési / főzési idő (perc)

25

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
3 kg vegyes (zsírosabb) darált hús
7,5 dkg só
fél dkg őrölt bors
4,5 dkg pirospaprika
1 nagyobb fej megtisztított fokhagyma
Töltéshez:
sertésbél

*

Elkészítés:

Elkészítés:
Az egész hozzávalót jól összedolgozzuk.
A húsdarálóra rászereljük a kolbásztöltő csövet,a belet,mosás áztatás után ráhúzzuk a csőre és a hústölteléket beletöltjük a bélbe.
Frissen sütőedénybe tesszük,evés vízet öntünk alá,zsírt teszünk hozzá,néhányszor megforgatva zsírjára sütjük.
ízlésünktől függően,friss kenyérrel,
savanyúsággal,mustárral tálaljuk.
Jó étvágyat hozzá!
saját receptem