Házi húsleves kakasaprólékból

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

6

Előkészítési idő (perc)

15

Sütési / főzési idő (perc)

120

Nehézség

Könnyű

Házi húsleves kakasaprólékból

Recept leírás:

Hozzávalók:

Kakasaprólék:
2 db szárny
2 db láb
farhát
szív
zuza
sárgarépa
zöldség
karalábé
1 vöröshagyma egybe
1 burgonya egybe
4-5 g. fokhagyma
zellerzöld vagy petrezselyemzöld friss, ha nincs szárított petrezselyem

vegeta
egész bors
A fűszerek Toldi fűszertermékekből:
http: //www.toldifuszerek.hu

*

Elkészítés:

A húst megtisztítom és egy nagy fazékba vízzel együtt felteszem forrni, majd leszűröm a tetejét. Közben megpucolom a zöldségeket, beledobálom, ízesítem só, egész bors, vegetával, kis tv paprikát is szoktam beletenni az íze kedvéért. Majd lejjebb veszem a hőfokot és szép lassan kb. 2 óra alatt készre főzöm, átpuhuljon a hús is.
Leszűröm, a zöldségeket és húst külön tálalom, cérnametélt a levesbetét hozzá.

Házi húsleves kakasaprólékból

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Házi húsleves kakasaprólékból