Hozzávalók:
1 csomag fagyasztott leveles tészta
1 doboz konzerv kukorica (vagy 2 cső)
Fél ananász
20 dkg sajt
1 dl tejföl
20 dkg szeletelt sonka
Só, bors
4 kk szezámmag
1 tojás
*
Elkészítés:
Az ananászt megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk.
A kukoricát lecsepegtetjük, a sonkát is felkockázzuk.
A tejfölt megsózzuk, borsozzuk ( amit én elfelejtettem, így utólag került rá ).
A leveles tésztát kiolvasztjuk, négyfelé vágjuk.
Egyenként 2 mm vastagtéglalappá nyújtjuk.
A hosszabbik oldal mentén a tészta kétharmadáig megkenjük tejföllel, a maradék részt a felvert tojással.
A tejfölös részen elosztjuk a kukorica, a sonka, az ananász és a sajt negyedét.
Feltekerjük, tepsibe tesszük.
A végeit visszahajtjuk, összenyomkodjuk.
Megkenjük tojással, megszórjuk a szezámmaggal.
200 (légkeverésesben 180) fokon aranybarnára sütjük.
Langyosan, vagy hidegen szeleteljük.