Hozzávalók:
Hozzávalók: 7 tojás
*
Elkészítés:
Elkészítése: 7 tojásból piskótát sütünk, 7 tojásfehérjét habbá verjük, a tojássárgáját 7 evőkanál cukorral habosra keverjük,majd 7 evőkanál sima lisztel elkevert sütőport a hozzáadjuk a kikevert tojássárgájához, és óvatosan a felvert habot is hozzáadjuk. Előmelegített sütőben 160 fokon sütjük.
Krém: A rámát 20 dkg porcukorraj,1 vaníliával, féldeci rummal ( vagy rumaromával habosra keverünk. Kb 1/3 rész krémmel a kihűlt piskótára kenjük. A maradék krémet összekeverjük a 15 dkg darált dióval és a darált keksszel, A kekszet előzőleg langyos tejbe be kell áztatni. Az így kapott masszát egyenletesen késel elsimítjuk a tészta tetején és kókuszreszelékkel megszórjuk.