Hozzávalók:
60 dkg liszt
30dkg cukor
6ek tej
3db tojás
1tk szódabikarbóna
10 dkg margarin
2ek kakaópor
1 ek vanillia aroma
krém: 10 dl
4 cs vanillia puding
2 ek vanillia aroma
30 dkg porcukor
30 dkg margarin
*
Elkészítés:
Liszthez hozzáadom a többi hozzávalót a kakaópor kivételével… jól összedolgozom majd a tésztábol 3 cipót formálok .. 2db ot fehéren hagyok a harmadik cipóba beledolgozom a 2ek kakaót .
fehér cipókat egyforma téglalap alakúra nyujtom majd megsütöm..a kakaost 12egyforma db vágom pálcika serüen sodrom majd a 12 db pálcikát megsütöm.
krém készitése:
1 l tejben megfőzöm a 4 cs pudingot ,, aporcukrotés a margarint habosra keverem..ha kész a kihült pudinghoz adagolom
Már megsült téglalap alaku tésztát 3 egyfotma részre vágom és jöhet a töltés 1 lapot leteszek .krémet rá majd 3 db pálcikát utánna megint krém majd 2 db pálcika végén 1 pálcikával zárjuk a megmaradt 2 db tésztát két oldalára helyezzük . csokimázzal diszitem és kókusz reszelékkel ..de mindenki saját izlése szerint díszitheti..
2-3 órára hütőbe teszem