Háromszoros élvezet

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

Melinda

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

10

Előkészítési idő (perc)

40

Sütési / főzési idő (perc)

35

Nehézség

Haladó

Háromszoros élvezet

Recept leírás:

Hozzávalók:

Hozzávalók:
A tésztához:
7 tojásfehérje
20 dkg cukor
15 dkg darált dió
4 evőkanál liszt
1 csomag sütőpor
A krémhez:
7 tojássárgája
2 csomag vaníliás pudingpor
6 dl tej
1 evőkanál étkezési keményítő
25 dkg Vénusz sütőmargarin
20 dkg porcukor
kb. 25 dkg rumba, kávéba áztatott háztartási keksz
10 + 5 dkg csoki
Elkészítés:
A tojások fehérjét habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a darált diót, a sütőporral összekevert lisztet, és előmelegített sütőben, lapos tepsiben megsütjük a tésztát.
A 7 tojássárgáját a 2 csomag vaníliás pudinggal kikeverve 6 dl tejben megfőzzük. Mikor már majdnem megfőtt, beletesszük az 1 dl vízben elkevert étkezési keményítőt, kicsit összeforraljuk, majd kihűtjük.
A puha margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt krémmel összedolgozzuk, majd 2 részre osztjuk.
A krém egyik felét a tésztára kenjük. Ezt betakarjuk rumba, kávéba áztatott háztartási keksszel. A krém másik feléhez adunk 10 dkg olvasztott csokit, elkeverjük, majd a kekszre kenjük.
A sütemény tetejére csokit reszelünk (vagy csokimázzal befedjük).

*

Elkészítés:

Hozzávalók : A tésztához : 7 tojásfehérje 20 dkg cukor 15 dkg darált dió 4 evőkanál liszt 1 csomag sütőpor A krémhez : 7 tojássárgája 2 csomag vaníliás pudingpor 6 dl tej 1 evőkanál étkezési keményítő 25 dkg Vénusz sütőmargarin 20 dkg porcukor kb.
25 dkg rumba, kávéba áztatott háztartási keksz 10 + 5 dkg csoki Elkészítés : A tojások fehérjét habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a darált diót, a sütőporral összekevert lisztet, és előmelegített sütőben, lapos tepsiben megsütjük a tésztát.
A 7 tojássárgáját a 2 csomag vaníliás pudinggal kikeverve 6 dl tejben megfőzzük.
Mikor már majdnem megfőtt, beletesszük az 1 dl vízben elkevert étkezési keményítőt, kicsit összeforraljuk, majd kihűtjük.
A puha margarint a porcukorral habosra keverjük, és a kihűlt krémmel összedolgozzuk, majd 2 részre osztjuk.
A krém egyik felét a tésztára kenjük.
Ezt betakarjuk rumba, kávéba áztatott háztartási keksszel.
A krém másik feléhez adunk 10 dkg olvasztott csokit, elkeverjük, majd a kekszre kenjük.
A sütemény tetejére csokit reszelünk (vagy csokimázzal befedjük).

Háromszoros élvezet

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Háromszoros élvezet

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!