Harcsapaprikás túróscsuszával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

TitkosSzakacs

👨‍🍳 Szakács értékelése: 5 / 5 ⭐ (2 szavazat)

Adag

2

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

30

Nehézség

Recept leírás:

Hozzávalók:

40 dkg harcsafilé

bors
pirospaprika
1 ek liszt
1 db paprika
1 db paradicsom
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma

*

Elkészítés:

Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a paprikát és a paradicsomot is.
A halat besózzuk, majd lisztbe forgatás után hirtelen megsütjük kevés kókuszzsíron.
A halat kivesszük, és egy kis zsír hozzáadásával pörköltalapot készítünk.
Amint elkészült a pörköltalap, ebbe visszahelyezzük a harcsaszeleteket.
Készre pároljuk !
A halszeleteket kiemeljük óvatosan a pörköltszaftból, majd tejfölösen behabarjuk, és a halat visszahelyezve készre forraljuk.
Túrós csuszával kínáljuk !