Harcsa paprikás túrós csuszával

Még nincs értékelés.

Jelentkezz be az értékeléshez!

János

👨‍🍳 Szakács értékelése: Még nincs értékelés.

Adag

4

Előkészítési idő (perc)

20

Sütési / főzési idő (perc)

20

Nehézség

Haladó

Harcsa paprikás túrós csuszával

Recept leírás:

Hozzávalók:

Harcsa filé: 500 g
Fokhagyma: 2 gerezd
Zöldpaprika: 1 db
Paradicsom: 1 db
Füstölt szalonna: 50 g
Liszt: 50 g
Hal alaplé: 12 dl
Tejföl: 2 dl
Túróscsusza: 2 adag
só: csipetnyi
őrölt pirospaprika: 1 evőkanál

*

Elkészítés:

A harcsát megtisztítjuk, majd filézzük, és kockára daraboljuk, enyhén megsóssuk.
A zöldpaprikát, paradicsomot, füstölt szalonnát, fokhagymát megmosás, tisztítás után apróra vágjuk, és megpirítjuk, majd beletesszük az őrölt piros paprikát és még piritjuk egy kicsit.
Felengedjük a hal alaplével, a harcsakockát liszttel összekeverjük és a lébe szorjuk állandó keverés mellett, majd felforrástól számítva 5 percig főzzük.
Túrós csuszával, tejföllel tálaljuk.

Harcsa paprikás túrós csuszával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!

Harcsa paprikás túrós csuszával

Tetszett a recept? Oszd meg barátaiddal!