Hozzávalók:
Hozzávalók:
60 dkg harcsafilé, só,1 fej vöröshagyma, 1 db kápia paprika, 1 db zöld paprika, 3 ek liba, vagy kacsa zsír, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek fűszerpaprika, 3 dl víz, 2 db paradicsom, 2 dl tejföl, 50 g búzaliszt
*
Elkészítés:
Elkészítése: A halfiléket kb.
4- 5 cm-darabokra vágjuk és mindkét oldalukon besózzuk, és lisztbe fogatjuk.
Zsírban mindkét oldalát világosra pirítjuk, papírtörlőre szedjük.
A maradék zsírban a hagymát, fokhagymát, paprikát, megpirítjuk dinszteljük.
Kockára vágott zöldségeket hozzáadjuk sózzuk, borsozzuk, és felöntjük 3 dl vízzel.
Ha már megpuhult minden a haldarabokat hozzáadjuk és 5 percig főzzük.
Ekkor behabarjuk és még 2-3 percig főzzük.
Tálaljuk: túrós csusza, nokedli, vagy sima főtt csuszatésztával