Hozzávalók:
Hozzávalók:
1,50 dkg harcsafilé,1 nagyobb fej vöröshagyma, 1 db tv paprika, 1 db paradicsom, 250g halászlé sűrítmény, 4 db halászlé kocka, 1 ek zsír, 2 púpozott evőkanál fűszerpaprika, só ízlés szerint
*
Elkészítés:
Elkészítése: A harcsafilét 6 cm csíkokra vágjuk kissé besózzuk Vöröshagymát paprikát paradicsomot apróra kockázzuk, és a zsírban üvegesre pirítjuk, majd a paradicsomot is hozzá adjuk a halsűrítményt együtt 2 dl vizet és össze turmixolom.
Majd 2l vízzel felöntöm és felfőzöm, fűszerpaprikát hozzáadom, és a halászlé kockát elkeverem simára egy kis hallével úgy adom hozzá, sózom.
Ekkor a halfiléket belle teszem 15- 20 percig készre főzöm