Hozzávalók:
Hozzávalók: 5 tojás
Krém: 1 cs
*
Elkészítés:
Elkészítés: a tojások fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. A tojások sárgáját egy pici étolajjal összekeverem, és úgy öntöm a habhoz. Belekeverem a sütőporos lisztet. A masszát kettéveszem, és sütőpapírral bélel tepsibe kanéllal haránt csíkokat teszk egymás mellé. Előmelegített sütőben sütöm.
Krém: a tejben a pudingot felfőzöm, majd hűtöm. a margarint a cukorral kikeverem és a kihült pudinghoz keverem.
Ha kisült a pskóta, a papírral együtt kihűtöm, majd a pípírral tekerem fel. Kinyújtom, leveszem a sütőpapírt, és megkenem a krémmel. Hűtőbe teszem, ha a krém megszilárdul, lehet szeletelni.


