Hozzávalók:
Az anyag mennyiség 2 db őzgerincformára értendő !!!
6 tojás
25 dkg margarin (70 %-os)
25 dkg porcukor
25 dkg liszt
1 csomag sütőpor
1/2 dl rum (elhagyható)
1 csomag csokis tortadara
*
Elkészítés:
A tojás fehérje kivételeket az anyagokat összekeverjük,majd a felvert tojásfehérjét finoman hozzáadjuk. /a margarint megolvasztjuk/
Zsírozott, lisztezett a 2 db őzgerincformába elfelezzük,200 fokn 30 prcig sütjük ,majd 10 percig 160 fokon LÉGKEVERÉSES SÜTŐBEN!
Megjegyzés: én a fele masszát a fehérjék nélkül az egyikbe csokis tortadarát a másikba színeset,utána feleztem el a habot mindegyikbe,és az egyik felét kenyérsütő formában sütöttem (anyag hiány miatt 🙂 )
Javaslatom: a megsült sütiket belehet vonni fehér mázzal,vagy csokimázzal is pl.