Hozzávalók:
25 dkg Rama margarin
20 dkg kristálycukor
5 tojássárgája
csipet só-
40 dkg liszt
1 csomag sütőpor
TÖLTELÉK
2 csomag vaniliaizű pudingpor
8 kanál kristálycukor
5 dl tej
40 dkg tejföl
5 tojásfehérje
1 cirtom reszelt héja
Tetejére porcukor
*
Elkészítés:
-a pudingot szokásos módon megfőzzük majd még forrón hozzákeverjük a tejfölt
a tojások fehérjéből kemény habot verünk ,ezt is a tejfölös pudinghoz adjuk
-nem keverjük inkább átforgatjuk
-a tölteléket reszelt citromhéjjal izesitjük
Tészta
elkeverjük a margarint a cukorral lassan hozzáadjuk a tojássárgáját is
-sütöporral elkeverjük a lisztet a gyúródeszkán ,csipet só majd hozzáadjuk a margarinos tojásos masszát
-egynemüvé dolgozzuk közben ha szükséges bőségesen lisztezzük a deszkát
-a tésztát 60-40 % arányban két részre osztjuk
-a tepsit kibéleljük sütőpapirral
-nagyobbik tésztacipót mig a deszkán el lapitjuk majd átemeljük a tepsibe és kézzel nagyjából egyforma vastagságura szétnyomkodjuk
-erre kerül a töltelék
-a kisebbik tésztacipót ráreszeljük a töltelékre
-előmelegitett sütőben 40 perc alatt készre sütjük
-ha kihült megszorjuk porcukorral